logo ruzzle app

 

 

 

 

Ruzzle / Rumble update nieuws voor Android en Apple

 

Rumble wordt Ruzzle

Ruzzle komt met nieuwe Android versie update 1.3.2

24 augustus 2012

 

Ruzzle komt met nieuwe update voor Andoid en Apple, namelijk versie 1.3.2. Dit is wat er nieuw is in deze versie van Ruzzle:

 

Bij de update van Ruzzle is er een grafiek toegevoegd die je skills en scores bijhoud van je prestaties en scores. Door deze Ruzzle grafiek kun je goed zien hoe veel je beter (of slechter) bent geworden. Een andere nieuwe functie van Ruzzle is dat de stabiliteit van je Smartphone beter is geconfrigeert, hierdoor is het mogelijk om sneller Ruzzle te spelen.

Problemen met deze Ruzzle update:

 

 

Download hier de nieuwste Ruzzle versie: Nieuwste versie Ruzzle Android

 

 

 

 

 

Ruzzle komt met nieuwe Android versie update 1.3.1

10 augustus 2012

 

Ruzzle komt met een nieuwe update voor Andoid, namelijk versie 1.3.1. Dit is wat er nieuw is in deze versie:

 

Bij de update van Ruzzle is het makkelijker gemaakt om vrienden te verwijderen. Je drukt een paar seconde op de naam van diegene die je wilt verwijderen en de nieuwe optie verschijnt in beeld. Een andere nieuwe optie bij deze Ruzzle 1.3.1 update is dat het spel automatisch pauzeert als je wordt gebeld. Dit is erg handig omdat je bij de vorige versie een zeer lage score haalde als je gebeld werd tijdens het spelen van Ruzzle.

 

Een ander deel wat Ruzzle heeft aangepast is de optie willekeurige tegenstander, deze optie is vele malen sneller geworden en zoekt een tegenstander die je goede tegenstand kan bieden. Deze Ruzzle update voegt weer wat toe aan de woordspel app.

 

Download hier de nieuwste Ruzzle versie: Nieuwste versie Ruzzle Android

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: Lefthanddesign