logo ruzzle app

 

 

 

 

 

Wat is Ruzzle?

 

Hieronder een duidelijke uitleg over de app Ruzzle. Onder andere informatie over de app Ruzzle, voordelen en nadelen van Ruzzle en uitleg over het speelveld en letterwaardes van Ruzzle. Ook vind je hier tips en tricks voor Ruzzle en Ruzzle woorden. je vraagt jezelf af: Wat is Ruzzle; dan ben je hier op de goede pagina. Hieronder een duidelijke uitleg van het spel Ruzzle. Je krijgt antwoord op de vraag: Wat is Ruzzle precies.

 

Eindelijk Nu ook Ruzzle voor BlackBerry. Neem een kijkje op de pagina Ruzzle nu ook voor BlackBerry.

 

Bekijk ook:

 

Tips voor Ruzzle

 

Ruzzle High Scores Ruzzle High Scores

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Ruzzle Het woordspel Ruzzle

 

Ruzzle was eerst bekend onder de naam Rumble. Kijk voor een uitleg over de naamsverandering hier.

 

U vraagt zich af: Wat is de Ruzzle? Ruzzle is het nieuwe populaire woordspel voor op de smartphone of tablet. Ruzzle is absoluut de opvolger van Wordfeud, aangezien het woordspel al vaak gedownload is en steeds populairder wordt. Bij Ruzzle heb je een speelveld met 16 willekeurige letters. De Q, X en Y zijn niet aanwezig in Ruzzle . In het speelveld met 16 letters is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk woorden vormt en daardoor de tegenstander verslaat. Deze website is gemaakt om u informatie te verschaffen over het woordspel Ruzzle, en om uw kennis voor Nederlandse en Ruzzle woorden te verbeteren. Op deze pagina vindt u ook Ruzzle tips om het spel goed te spelen. Bekijk hier de recentelijke updates van Ruzzle Ruzzle update nieuws. De pagina Wat is Ruzzle is bedoeld om jou uit te leggen hoe Ruzzle werkt en hoe je beter in Ruzzle kan worden.

 

Ruzzle is in vele talen verkrijgbaar en dus ook in het Nederlands. Het spel is gemaakt door MAG Industries, mede ook de maker van Wordfeud Helper (waar ik geen fan van ben).

 

 

 

 

speelveld punten Ruzzle Hoe werkt Ruzzle?

 

Bij de app Ruzzle is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk woorden vormt in een speelveld van 16 letters. Je hebt twee minuten de tijd om een zo hoog mogelijke score te halen. De letters staat in een vierkant van vier keer vier. Je mag woorden vormen in alle mogelijke richtingen. Je kunt het spel in een oefenmodus spelen, maar het is het mooist (en het meest verslavend) als je het spel tegen een vriend of een willekeurige tegenstander speelt. Elk potje Ruzzle tips gaat over een periode van drie ronden, na deze drie ronden zie je de uitslag met het puntenaantal over de drie gespeelde ronden. Als je hebt verloren kun je direct op de knop revanche drukken, om zo nogmaals te proberen je tegenstander te verslaan met dit woordspel. Elke ronde veranderd het speelveld zodat je weer andere woorden kunt vormen. Ik heb een aantal Ruzzle tips samengesteld om u het spel zo goed mogelijk te laten spelen. Wij hopen dat jij antwoord hebt gekregen op de vraag: Hoe werkt Ruzzle.

 

Wordfeud en Ruzzle hebben gemeen dat ze beide letters of hokjes hebben die meer waard zijn. In het speelveld zie je dan een paar kleine letters staan.

 

In Ruzzle zitten onder andere:

 

 

 • DW: het gevormde woord keer twee
 • TW: het gevormde woord keer drie
 • DL: letterwaarde keer twee
 • TL: letterwaarde keer drie

 

 

 

 

Ruzzle Screenshots

 

Ruzzle screenshot van spel Ruzzle screenshot van spel

Ruzzle screenshots

 

 

Voordelen van Ruzzle

 

 • Makkelijk samen met vrienden te spelen
 • Een spannende uitdaging omdat je een tijd limiet hebt.
 • Drie rondes betekent dat je nog makkelijk kan terug komen na een slechte ronde.
 • Mogelijkheid om te chatten met je tegenstander.
 • Ruzzle is een verslavend woordspel!

 

 

 

Nadelen van Ruzzle

 

 • Ruzzle onthoud je wachtwoord en gebruikersnaam niet, je moet dus vaak opnieuw inloggen (bij de betaalde versie is dit verbetert.
 • Ruzzle is een verslavend woordspel!
 • Je kunt het spel niet pauzeren als je aan het spelen bent, je bent dus twee minuten niet aanspreekbaar.
 • Niet alle woorden kent het woordenboek van Ruzzle .
 • Als je even geen verbinding hebt (in de trein in een onbebouwd gebied) komt het voor dat je score niet opgeslagen wordt.

 

 

 

 

Ruzzle Downloaden

 

Ruzzle Apple

 

Klik op de link om Ruzzle te downloaden voor Apple (iPhone, iPad).

 

Ruzzle Android

 

Download de Ruzzle app voor Android.

 

 

 

Wij hebben een aantal tips voor de app Ruzzle online gezet, die kan je hier bekijken: tips voor de app Ruzzle en ook hebben wij een pagina over alle Ruzzle Awards gemaakt Bekijk hier Ruzzle Awards

 

 

 

Uitleg over Ruzzle

 

Wij hopen dat deze uitleg over Ruzzle u heeft geholpen. Kijk gerust op de andere pagina's om meer informatie te krijgen over Ruzzle. Neem ook een kijkje op de pagina Ruzzle nu ook voor BlackBerry.

 

 

Webdesign: Lefthanddesign