logo ruzzle app

 

 

Rumble verandert naam naar Ruzzle

 

Rumble wordt Ruzzle

 

Rumble gaat verder onder de naam Ruzzle

 

Rumble heeft een nieuwe naam: Ruzzle! Maar je hoeft je geen zorgen te maken. Rumble blijft precies dezelfde game als voorheen. Alleen de naam Rumble is veranderd naar Ruzzle. Ruzzle heeft 3,5 miljoen gebruikers in meer dan 150 landen, met een focus op de Scandinavische landen en Nederland. De grootste groei van Ruzzle is op dit moment in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Het woordspel Rumble staat nu in de top-10 van de App Store in 90 landen. Er worden dagelijks ongeveer 10 miljoen rondes gespeeld en de totale speelduur van Ruzzle bedraagt nu meer dan 1600 jaar. Binnenkort zullen er een miljard rondes gespeeld zijn. Rumble is beschikbaar voor zowel de iPhone en Android. Bekijk hier de recentelijke updates van Ruzzle Ruzzle update nieuws

 

 

Waarom verandert Rumble haar naam naar Ruzzle?

 

Ruzzle wordt inmiddels door ongeveer 3,5 miljoen mensen in 150 landen gespeeld. De app is verkrijgbaar in 7 talen en komt binnenkort uit in de talen: Spaans, Italiaans en Portugees. Mede door de grote groei van de app Ruzzle heeft de maker van de app besloten om de naam van Rumble te veranderen naar Ruzzle. Door de naamsveranderingen heeft MAG een betere controle op de trademark en rechten van de app.

 

Een andere reden waarom Rumble de naam heeft verandert naar Ruzzle is waarschijnlijk ook omdat de naam Rumble al wel vaker is gebruikt bij bijvoorbeeld (gratis) online spelletjes en dat kan voor enige verwarring zorgen. Hierdoor kan de maker MAG interactive de rechten voor de app Ruzzle niet meer garanderen en daardoor is het slimmer om de naam te veranderen naar Ruzzle.

 

 

Ruzzle blijft hetzelfde als Rumble

 

Je hoeft je geen zorgen te maken, Het enige dat verandert is, dat is de naam van de populaire app. Voor de rest is er niks verandert aan Rumble. Ruzzle is een nieuwe stap voor de makers van de woordspel app.

 

 

 

 

 

Webdesign: Lefthanddesign